登入
主選單
討論區捷徑
誰在線上
32人線上 (29人在瀏覽討論區)

會員: 0
訪客: 32

更多…

正在瀏覽:   1 名遊客

街坊茶樓067﹕潮玩FACEBOOK﹖大學新生活二﹑志雲飯局﹗
Q嘜榮譽會員
註冊日期:
所屬群組:
管理員群組
註冊會員
VIP 群組
HP : 0 / 384
MP : 102 / 16083
EXP: 38
離線
影視台﹕又想睇無線皇牌節目[志雲飯局]﹐又怕裝時容易拆時難的無線羞愧電視台﹐現在終於有個兩全其美好方法。

最緊要好玩﹕大學宿舍計分制﹐是否變相鼓勵大學生不誠實﹖內地學生是否令香港學生有很大壓力﹖同場加映大學潮話”摺埋“﹑”爆豬“﹑”好yo“﹗

Sky姨姨失踪多時﹐原來沉溺在FACEBOOK當中。FACEBOOK除了交朋結友之外﹐還有甚麼Application好玩呢﹖

公關小姐事忙﹐小弟代出貼。

應用擴展 工具箱

回復: 街坊茶樓067﹕潮玩FACEBOOK﹖大學新生活二﹑志雲飯局﹗
管理小組會員
註冊日期:
來自 Ocean Shores
所屬群組:
管理員群組
註冊會員
VIP 群組
HP : 231 / 1158
MP : 1302 / 48438
EXP: 33
離線
參照:

Dark_Knight 寫道:

Sky姨姨失踪多時﹐原來沉溺在FACEBOOK當中。

回復: 街坊茶樓067﹕潮玩FACEBOOK﹖大學新生活二﹑志雲飯局﹗
管理小組會員
註冊日期:
所屬群組:
VIP 群組
註冊會員
管理員群組
HP : 289 / 1447
MP : 2463 / 60531
EXP: 90
離線
快D來聽下今集的街坊茶樓啦................

呀, 唔係, 係街市茶樓............因為好嘈.............
呀唔係, 係好熱鬧

註冊日期:
來自 OS Tower 10
所屬群組:
註冊會員
HP : 1069 / 1781
MP : 4666 / 74509
EXP: 27
離線
Sky姨姨, what's your facebook email?

我覺得古卓文唱歌好聽過我
應用擴展 工具箱

Q嘜榮譽會員
註冊日期:
所屬群組:
註冊會員
VIP 群組
HP : 0 / 906
MP : 680 / 37913
EXP: 26
離線
參照:

肥龜先生 寫道:
Sky姨姨, what's your facebook email?

應用擴展 工具箱

管理小組會員
註冊日期:
所屬群組:
管理員群組
註冊會員
VIP 群組
HP : 2105 / 2105
MP : 8056 / 87919
EXP: 21
離線
可能我out了,我唔覺得facebook好好玩

應用擴展 工具箱

管理小組會員
註冊日期:
所屬群組:
管理員群組
註冊會員
VIP 群組
離線
我想問下陳志雲係咪好唔掂,而家成日都要o係螢幕上拋頭露面?

應用擴展 工具箱

Q嘜榮譽會員
註冊日期:
來自 Hong Kong
所屬群組:
註冊會員
系統管理員(網主)
HP : 2194 / 2194
MP : 9267 / 91754
EXP: 76
離線
參照:

carlos 寫道:
可能我out了,我唔覺得facebook好好玩

都有點悶, 不過勝在可以尋找舊朋友和保持聯系.

應用擴展 工具箱

管理小組會員
註冊日期:
所屬群組:
管理員群組
註冊會員
VIP 群組
離線
參照:

Uncle-DOS 寫道:

都有點悶, 不過勝在可以尋找舊朋友和保持聯系.

點尋找?好多時都係人地request add我

應用擴展 工具箱

可以查看帖子.
不可發帖.
不可回復.
不可編輯自己的帖子.
不可刪除自己的帖子.
不可發起投票調查.
不可在投票調查中投票.
不可上傳附件.
不可不經審核直接發帖.

[高級搜索]