登入
主選單
討論區捷徑
誰在線上
27人線上 (26人在瀏覽討論區)

會員: 0
訪客: 27

更多…

正在瀏覽:   1 名遊客

« 1 2 (3)

回復: 街坊茶樓060﹕PIANO懷胎十月住院八月﹗人間之証明﹑日本溫泉揸車自由行
Q嘜榮譽會員
註冊日期:
來自 精神永遠長存維景灣畔
所屬群組:
VIP 群組
註冊會員
HP : 200 / 1002
MP : 882 / 41854
EXP: 9
離線
參照:

KKL 寫道:
Hi Ms. Piano,

原來你的中文稱呼是琴組嗎 ? 你同呢度屋苑的人好似好熟咁, 聽Mr. E&T 同Mr. Hyatt 講你的經歷好傳期咁, 確令我有更大的好奇心想聽你的下集訪問, 請問幾時先播下集呢 ? 為何你一口拒絕做健康專欄的訪問呢 ? 有難言之忍 ? (代我太太的朋友問: 你可否重新考慮多次呢 ?)

哈哈, 唔知係咪我得閒咗少少, 忍唔住想扮呀達達咁改吓人錯字添 d 街坊好好人架, 又確實都响呢個屋苑網度識咗一段時間, 所以大家都叫我琴姐囉, 我仲記得第一個叫我做呀琴嗰個係呀 E&T 呀 By the way, 佢地係叫我"琴姐"而唔係琴 仲有, E&T 同埋 hyatt 都係太太黎架, 唔係MR. 呀 其實我諗可能你o係呢個forum 都仲算新啦, 所以先會覺得我d經歷比較傳奇(呀, 係傳, 而唔係傳 ) 呢度forum d 人都聽過晒架喇, 都唔知講咩你聽好, 暫時亦都冇人叫我去錄下集喎 你太太嗰度, 如果真係有需要的話, 可唔可以做電話訪問就算呀, 都係嗰句, 做訪問唔係問題, 但上鏡就一定no way 喇

回復: 街坊茶樓060﹕PIANO懷胎十月住院八月﹗人間之証明﹑日本溫泉揸車自由行
管理小組會員
註冊日期:
所屬群組:
管理員群組
註冊會員
VIP 群組
HP : 2105 / 2105
MP : 8056 / 87953
EXP: 21
離線
Piano, 佢之前都將我同883既性別掉轉

應用擴展 工具箱

註冊日期:
來自 OS Tower 10
所屬群組:
註冊會員
HP : 1069 / 1781
MP : 4666 / 74537
EXP: 27
離線
琴組

我覺得古卓文唱歌好聽過我
應用擴展 工具箱

Q嘜榮譽會員
註冊日期:
來自 精神永遠長存維景灣畔
所屬群組:
VIP 群組
註冊會員
HP : 200 / 1002
MP : 882 / 41854
EXP: 9
離線
參照:

carlos 寫道:
Piano, 佢之前都將我同883既性別掉轉

係咩, 不過好耐之前我都以為883係男仔黎架, 不過你........變咗做卡太就 . . .

管理小組會員
註冊日期:
所屬群組:
管理員群組
註冊會員
VIP 群組
HP : 2105 / 2105
MP : 8056 / 87953
EXP: 21
離線
參照:

Piano 寫道:

係咩, 不過好耐之前我都以為883係男仔黎架, 不過你........變咗做卡太就 . . .

唔奇,太多人將我當作Carol/Carols

應用擴展 工具箱

可以查看帖子.
不可發帖.
不可回復.
不可編輯自己的帖子.
不可刪除自己的帖子.
不可發起投票調查.
不可在投票調查中投票.
不可上傳附件.
不可不經審核直接發帖.

[高級搜索]